Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jesuïtes) Fa set anys que la Cova organitza diferents cursos internacionals. Actualment en fa tres (un en anglès i dos en castellà). Actualment s’està impartint la cinquena edició de l’anglès, que durà sis setmanes i aplega 36 persones de 21 països. La majoria vénen d’Àsia i Oceania: Xina, Austràlia, Índia, Filipines... Aquest any també un petit nombre d’Europa de l’Est: Romania, Hongria, Polònia. Parlen 22 llengües maternes diferents; només 11 tenen l’anglès con a llengua pròpia.

La meitat són jesuïtes. La resta, laics i religioses. Els uneix l’espiritualitat ignasiana i, per tant, Manresa és un punt de referència molt important per a tots ells. El curs dura sis setmanes i els professors són espanyols, maltesos i indis.

La metodologia combina les classes magistrals, amb l'estudi personal i el diàleg integrador de les diferents experiències viscudes pels participants. És part central del mètode la immersió en el lloc ignasià on s'imparteix el curs (Manresa) i les visites a altres llocs ignasians (Montserrat, Barcelona, Loiola, Javier) perquè l'estudi sigui viu i contextualitzat.

El mateix curs també s'ofereix en castellà, de l'1 de novembre al 12 de desembre de 2015. Per més informació, es pot descarregar el fulletó informatiu.