Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(FECC) L’Associació de Professors de les Escoles Cristianes de Catalunya (APECC), que representem un bon nombre de professors de les escoles cristianes, volem manifestar el nostre malestar davant les darreres declaracions que posen en entredit la tasca professional de la comunitat educativa catalana. Rebutgem aquest tipus de declaracions que afecten la dignitat de la professió docent i que són allunyades de la realitat que vivim a les nostres aules.

Entre els nostres objectius hi ha el de treballar amb els alumnes valors tan importants per al seu desenvolupament personal com la solidaritat, la justícia, la comprensió, el respecte, la tolerància i la convivència entre d’altres, i sempre des d’una perspectiva social i cristiana. La nostra tasca es fonamenta en el respecte a la persona, siguin quines siguin les seves arrels, procedència, creences, ideologies...

No es pot tractar el món educatiu amb tanta banalitat com s’està fent en aquests moments. Afirmar que un col·lectiu de més de 80.000 persones adoctrina és simplement una barbaritat que obvia el fet que aquest col·lectiu és tan plural com la societat. Per molt que es repeteixin una i altra vegada afirmacions com les que hem sentit, no esdevindran mai una veritat i només són la prova d’un absolut desconeixement de la veritable tasca educativa que es du a terme a les escoles.

Per la nostra part, continuarem treballant per fomentar en les nostres aules un clima de pau, fraternitat, diàleg i conciliació, veritables pilars de la nostra societat.

Associació de Professors de les Escoles Cristianes de Catalunya