Vés al contingut

notícies relacionades

Els maristes tanquen els actes del bicentenari enfortint la seva xarxa

(Jordi Llisterri-CR) La comunitat educativa marista i una àmplia representació institucional es van afegir divendres a l’acte de clausura del bicentenari dels maristes a Catalunya. Aquest setembre la sala d’actes dels Caputxins de Pompeia de Barcelona acull la darrera etapa de l’exposició itinerant “Maristes 200 i +”. La inauguració de l’exposició va omplir la sala i els parlaments van coincidir a remarcar la importància de la xarxa marista i la seva aportació en el món educatiu i juvenil.

Clausura del bicentenari marista amb una exposició multimèdia

(Maristes) Els Germans Maristes tancaran els actes de celebració del bicentenari de la institució a Catalunya aquest mateix mes de setembre amb una exposició multimèdia de gran format sobre el passat, el present i el futur de la institució, però també sobre els valors, la cultura i les experiències a l’entorn de les diferents escoles i de l’obra social. La mostra, que s’inaugura el proper divendres 14 de setembre a la sala d’actes dels Caputxins de Pompeia, a la Diagonal de Barcelona, està dividida en quatre àmbits i té un caràcter interactiu.

Bicentenari de Santa Rosa Filipina

(Sagrat Cor) El 18 de novembre, la Família del Sagrat Cor celebra la fiesta de Santa Rosa Filipina Duchesne. Aquesta dona va ser la primera d’aquesta congregació que es va aventurar cap a terres americanes, on va fundar la primera escola gratuïta al oest del Misisipi. Moltes van ser les dificultats, però encara més la seva tenacitat, i avui en dia els Estats Units-Canadà té 24 col·legis hereus de la seva tasca, on laics i religioses comparteixen l’apassionant tasca d’educar.

panoràmica

Veure la fe