Vés al contingut

notícies relacionades

salesianes

Les salesianes estrenen una nova Formació Professional online

SALESIANES | Tres cursos de Formació Professional (FP) en línia, adaptats i personalitzats. És la novetat que les Escoles de les Salesianes, amb presència a Barcelona, Terrassa, Sant Vicenç dels Horts o Sabadell, han anunciat aquesta setmana.

Chiara Cazzuola, nova superiora general de les Salesianes

(Salesians) Les 172 germanes capitulars de l'Institut de les Filles de Maria Auxiliadora han escollit a Chiara Cazzuola com a mare general de la congregació per als propers 6 anys. L'elecció s'ha dut a terme després de la sessió d'aquest dimarts 5 d'octubre al XXIV Capítol General que es va iniciar el 17 de setembre.

"A Benín 30 euros són suficients per comprar un nen"

(Xavier Costa –Salesians) Neix la campanya de sensibilització 'Moi Aussi' –jo també, fruit del treball conjunt de VOLS-Voluntariat Solidari i Solidaridad Don Bosco sobre el terreny, a Benín, a l'Àfrica de l'oest. Es tracta d'una crida a la justícia global i al respecte pels drets humans, davant la dura realitat del tràfic de nens i la violència cap a les nenes i les dones.

Les salesianes es constituiran en província única a Espanya el 2017

(Salesianes) Les Filles de Maria Auxiliadora crearan una nova inspectoria l’estiu d’aquí dos anys. És el resultat d’un “camí de discerniment” que va començar el capítol general de fa tres anys i que busca impulsar i garantir la vitalitat carismàtica de la presència d’aquestes religioses a Espanya.

Veure la fe