Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Tots sumem: fent una aportació anual a partir de 25 euros formareu part de la Xarxa CatReligió.

La Xarxa CatReligió està formada per persones i entitats que voleu assegurar la continuïtat de Catalunya Religió. A més, tots els membres de la Xarxa tindreu accés al l'edició setmanal en format PDF. El rebreu en format PDF al vostre correu electrònic i el podreu compartir amb els vostres amics i comunitats

Escolliu el vostre import a partir de 25 euros i una vegada a l’any us farem arribar el rebut sense que us hagueu de preocupar més de la vostra aportació. Podeu fer-ho des d'aquí; només necessiteu tenir a mà el número del vostre compte corrent:

http://catalunyareligio.cat/aportacio-periodica

Per sumar-se a la Xarxa CatReligió com entitat escriviu-nos a secretaria@catalunyareligio.cat o truqueu-nos al 674 050 748.

(Si ho preferiu, podeu fer només una aportació puntual amb la vostra targeta de crèdit: http://www.catalunyareligio.cat/aportacio-puntual o fer un ingrés o traspàs al compte de La Caixa ES38 2100 3200 9222 0132 0031Titular: Associació Cercle d’Estudis Conciliars)

Per apuntar-se a la Xarxa CatReligió amb una aportació periòdica anual aneu aquí: http://catalunyareligio.cat/aportacio-periodica