Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Maristes) L'apartat "Drets dels infants" del portal maristes.cat creix en dimensió i en continguts. S'ha atorgat un espai més ampli a una pàgina que ja existia i s'ha dotat d'una estructura més completa, on el projecte en favor de la defensa dels drets dels infants pren una envergadura coherent amb el projecte educatiu dels Maristes.

Aquest nou apartat, entre altres, presenta la política institucional marista en aquest marc, el relat de com treballem els drets a les obres educatives, la formació que es duu a terme en diversos àmbits, els processos de certificació en els quals estan immersos o la difusió externa que té la feina en la defensa dels drets dels infants. Manté altres punts ja existents, l'enllaç amb la campanya "Trenca el silenci" o el canal de contacte amb l'Equip de Protecció a la Infància.

L'opinió i la reflexió tenen un paper destacat en aquest nou apartat. Així, debuten amb un parell d'articles de col·laboradores incondicionals del  projecte: un de l'educadora social i pedagoga Araceli Lázaro sobre el canvi de mirada (d'objecte de protecció a subjectes de drets) i un altre d'Inma Maíllo, investigadora de l’equip universitari “Protección y desarrollo positivo del menor” del Centre Universitari Cardenal Cisneros, sobre la importància de la formació dels professionals que atenen infants i joves.

La promoció i la defensa dels drets dels infants és un dels eixos clau del projecte educatiu marista i així ha de quedar reflectit en el portal.