Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) La “credibilitat” és la gran prova de foc per a qualsevol discurs, institució o creença en la societat actual. Depèn en bona part de la “coherència” entre el que es proclama i el que es fa, o entre el que es fa i les motivacions que hi ha al darrere.

Aquest és el tema principal del XIV simposi organitzat per la Fundació Claret. Aquest any, sota el lema "La credibilitat: un repte decisiu per als cristians d'avui", hi van intervenir el periodista i escriptor Vicenç Villatoro i el teòleg Joan Llidó.

En el vídeo següent recull les reflexions dels ponents del XIV Simposi.

A més de les conferències i el diàleg sobre la credibilitat des dins i fora de l'Església, també s'hi va fer una taula rodona on hi van participat M. Pilar Núñez, religiosa; Josep M. Carbonell, president de la Fundació Joan Maragall; Teresa Losada, religiosa i Ramon M. Nogués, escolapi i biòleg, moderada per la periodista Míriam Díez. El Simposi el va obrir el director general d'Afers Religiosos, Xavier Puigdollers.

Del Simposi, que es va fer el passat 17 de març a la Llibreria Claret, en podeu llegir un resum més ampli aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.