Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 10/10/2014

El papa Francesc, va obrir a l'Aula del Sínode al Vaticà la primera Congregació general de la III Assemblea general extraordinària del Sínode dels Bisbes, sobre el tema "Els desafiaments pastorals sobre la família en el context de l'evangelització", recollim alguns passatges:

"Una condició general bàsica és aquesta, parlar clar, que ningú digui això no es pot dir, pensarà de mi això o això, cal dir tot el que se sent amb parresia. Després de l'últim consistori, febrer de 2014, en què es va parlar de la família, un cardenal em va escriure dient, quina pena que alguns cardenals no van tenir valor de dir algunes coses per respecte al Papa, pensant potser que el Papa pensaria alguna cosa diferent, això no va bé, això no és sinodalitat, perquè cal dir tot el que en el Senyor se sent que cal dir, sense respecte humà, sense timidesa, i al mateix temps s'ha d'escoltar amb humilitat i acollir amb cor obert el que diuen els germans. Amb aquestes dues actituds s'exerceix la sinodalitat, per això us demano si us plau aquestes actituds de germans en el Senyor, parlar amb parresia i escoltar amb humilitat ".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.