Vés al contingut

notícies relacionades

Catalunya celebrarà l'amistat amb Taizé el mes de maig

(SIJ/Taizé-Catalunya 2015) Les delegacions diocesanes de pastoral juvenil, i diferents grup de persones properes a la comunitat de Taizé, es volen unir als actes commemoratius que organitza la comunitat ecumènica de Taizé al llarg de l’any 2015 amb motiu del centenari del naixement del germà Roger i del 75è aniversari de la seva arribada al poblet de Taizé (França) l’agost de 1940.

Nous cursos de l'ISCREB i la Fundació Joan Maragall “pel diàleg i la convivència entre cultures i religions”

(Laura Mor–CR) Del 3 al 10 de febrer restarà obert el període de matriculació als cursos virtuals que l'Institut Superior de Ciències Religioses i la Fundació Joan Maragall oferten conjuntament. Es tracta de quatre monogràfics que proposen l'estudi dels fonaments de l'islam, dels trets fonamentals de la cultura actual, dels instruments per al diàleg i dels mestres espirituals del segle XX.

Joves que s'impliquen a favor de la convivència

(David Casals i Vila –CR) Comunitats religioses i administracions públiques estan portant a terme diferents activitats dirigides a joves que tenen com a objectiu la convivència, combatre l’odi i la intolerància i trencar prejudicis.

"Ens agrada que els nostres professors tinguin espais per créixer espiritualment i personalment"

(Glòria Barrete –CR) "Un cap de setmana fora, amb els companys de feina, però sense les tensions i els nervis del dia a dia a l'escola afavoreixen la distensió, el compartir i el poder fer caliu". D'aquesta necessitat d'habilitar espais informals fora de l'escola neix la Trobada Recés de la Família Lasal·liana que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Martí Sesgueioles.

panoràmica

Veure la fe