Vés al contingut
Catalunya Religió
mapa-pessebres-pastorets

CR Més de 80 mostres de pessebres, uns 60 grups de pastorets diferents i gairebé mig centenar de punts on poder veure una representació del pessebre vivent. Són les xifres que recull el mapa interactiu que ha fet Catalunya Religió per trobar el punt més proper on viure Nadal al país a través de les mostres de pessebres tradicionals o les representacions de Pastorets i Pessebres Vivents.

El mapa de Pessebres i Pastorets recull les iniciatives de la Federació Catalana de Pessebristes, la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. De la majoria de les propostes se'n detalla el nom, una breu descripció, els passis o quan poder visitar els indrets i la informació de contacte.

En alguns casos no hem pogut obtenir tota aquesta informació. Per aquest motiu, posem a disposició la nostra bústia de correu per poder actualitzar la informació sempre que sigui necessari. Per complementar la informació, esmenar-la si és errònia, adreceu-vos a redaccio@catalunyareligio.cat.

A Catalunya trobem fins a un total de 63 grups teatrals que representen els Pastorets, 82 mostres de pessebres tradicionals i 47 indrets on veure els pessebres vivents. Les propostes estan repartides per tot el territori català tenint present que de pessebres vivents i pastorets se'n fan diversos passis en la majoria de poblacions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.