Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Comtal) Treballar la gestió emocional a partir de la musicoteràpia és un dels objectius que s’ha plantejat el Centre Obert de la Fundació Comtal. Aquest any ha començat a treballar en un projecte de musicoteràpia amb infants d’entre 6 i 8 anys, mitjançant la música potencien la comunicació dels infants i la seva capacitat de verbalitzar què els passa i com són les vivències vinculades a l’entorn de la forma més lúdica possible.

Treballen la identificació, comprensió i canalització de les emocions. I milloren els vincles, el respecte i la cohesió de grup, afavorint la seva socialització.

A les sessions els infants prenen contacte amb instruments musicals i participen en  dinàmiques a través de cançons, jocs, improvisacions i reflexions verbals, per treballar aspectes com la discriminació, la concentració o el llenguatge.

La Fundació Comtal acompanya infants en situació de vulnerabilitat fora de l’horari lectiu amb programes d’acompanyament que promouen l’èxit escolar i el lleure educatiu, al darrer curs van atendre a 2.410 persones, 341 d’elles a l’Àrea Socioeducativa.