Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació Comtal demana ajuda perquè 125 infants puguin anar de colònies

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda. 

“Gràcies al canvi de llei m'han renovat el permís de residència”

(Fundació Comtal) Molts joves migrants han tingut l'oportunitat d'accedir al mercat laboral per primera vegada gràcies al canvi de la llei d'estrangeria que el consell de ministres va aprovar aquest octubre. És el cas del Hassan, un jove que acompanya la Fundació Comtal de La Salle Catalunya i que, amb la modificació de la llei, ha obtingut la renovació del permís de residència i ha aconseguit feina. 

La Fundació Comtal crea una guia de comunicació inclusiva i no sexista

(Fundació Comtal) El llenguatge importa. És important allò que diem i com ho diem. Amb l’objectiu d’avançar en l’ús d’un llenguatge no discriminatori i en la construcció d’un món més just i igualitari, la Fundació Comtal ha elaborat la guia #SomElqueDiem. Areçada a qualsevol entitat, escola o empresa que vulgui fer-ne ús, ofereix consells i propostes de terminologia per a projectar una imatge i utilitzar un llenguatge inclusiu i no sexista.

La Fundació Comtal ha sumat esforços aquest Nadal per reduir l’escletxa educativa 

(Fundació Comtal) La Fundació Comtal, entitat de La Salle Catalunya que vetlla perquè infants i joves en situació de vulnerabilitat tinguin oportunitats de futur, ha treballat intensament durant la campanya de Nadal amb l’objectiu de donar resposta a l’emergència social i reduir l’escletxa digital agreujada per la pandèmia. L’entitat social ha aconseguit més de 8.000€ per combatre les desigualtats educatives.

La Fundació Comtal fa una crida per aconseguir 120 persones voluntàries

(Fundació Comtal) A causa de la crisis sanitària i social, la Fundació Comtal ha augmentat els seus esforços per combatre les desigualtats mitjançant programes on es treballen les emocions, les competències transversals, les habilitats relacionals, l’autonomia i la responsabilitat.

La Fundació Comtal busca solidaritat per frenar l’augment de les desigualtats educatives

(Fundació Comtal) La situació sanitària actual ha deixat en evidència les diferències d’accés a l’educació per part d’infants i joves que no disposen en el seu entorn, de mitjans econòmics, recursos i coneixements tecnològics. Són molts els que no han pogut ni poden seguir les classes en períodes de confinament a causa de la manca de dispositius o connexió a internet a les seves llars, o per falta d’espai i material escolar.

Treballar les emocions amb musicoteràpia

(Fundació Comtal) Treballar la gestió emocional a partir de la musicoteràpia és un dels objectius que s’ha plantejat el Centre Obert de la Fundació Comtal. Aquest any ha començat a treballar en un projecte de musicoteràpia amb infants d’entre 6 i 8 anys, mitjançant la música potencien la comunicació dels infants i la seva capacitat de verbalitzar què els passa i com són les vivències vinculades a l’entorn de la forma més lúdica possible.

La Fundació Comtal llança una nova campanya solidària de Nadal

(Fundació Comtal) Un any més, la Fundació Comtal impulsa la campanya solidària de Nadal per a que infants, joves i famílies sense recursos visquin el Nadal amb il·lusió independentment de la situació familiar i/o econòmica que tinguin a casa.

recull de notícies

Veure la fe