Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La germana Teresa Forcades ja té web oficial. Forcades, una de les monges més mediàtiques del panorama català, ha fet pública aquesta nova eina perquè els seus lectors torobin diverses informacions sobre ella i la seva comunitat. Entre els temes que recentment s'ha pronunciat Forcades es troba el del virus del papil·loma humà. Forcades demana que "Es retiri immediatament la vacuna del papil·loma del calendari de vacunacions infantils al nostre país i es demanin responsabilitats a les autoritats sanitàries, a les companyies farmacèutiques i als metges que correspongui".

Un altre tema d'actualitat sobre el qual ha reflexionat recentment Teresa Forcades és la situació de Veneçuela arran la malaltia d'Hugo Chávez. Forcades ha dedicat unes paraules al poble veneçolà.

Forcades explica que: "El meu desig i la meva pregària tant per a tu, visitant desconeguda, com per a mi mateixa, és que, com diu sant Benet, siguem sempre conscients de la presència de Déu a la nostra vida". En realitat, però, Forcades no es dirigeix als lectors en general sinó a les seves lectores amb paraules com "visitant desconeguda" o "Déu confia en cadascuna de nosaltres".

A la web es publiquen els tallers i cursos que es fan al Monestir de Sant Benet de Montserrat, en concret, es parla de quatre cursos: Tècnica d'Alliberament Emocional, Trinitat I i II i Medicalització.

En un altre apartat s'hi trobem articles escrits per ella i les referències dels seus llibres. També es pot trobar en aquesta pàgina un recull de vídeos i entrevistes que li han fet a Forcades. 

Finalment hi ha un apartat personal on Teresa Forcades hi penja la seva agenda, el seu currículum i també un email de contacte. No obstant, però, pel que fa al contacte amb ella diu: "et demano d’entrada disculpes si el teu desig és comunicar-te amb mi i després d’omplir i enviar el missatge de ‘contacte’ t’arriba un correu que diu ‘bústia plena’; si això passa, pensa que no és mala voluntat sinó que realment no dono l’abast a respondre tots els correus". El web l'ha realitzat Helena Martí amb altres col·laboracions desinteressades.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.