Vés al contingut

notícies relacionades

‘Espiritualitat i transformació social’, el nou Diàleg de Pedralbes amb Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, es podrà seguir per internet

(Institut de Cultura | Ajuntament de Barcelona)  Teresa Forcades i Arcadi Oliveres protagonitzaran aquest dimarts, 12 de febrer, a les 19.30 hores, una nova edició dels Diàlegs de Pedralbes. Aquesta nova edició porta per títol "Espiritualitat i transformació social", i se celebrarà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9).

Teresa Forcades obre web

(CR) La germana Teresa Forcades ja té web oficial. Forcades, una de les monges més mediàtiques del panorama català, ha fet pública aquesta nova eina perquè els seus lectors torobin diverses informacions sobre ella i la seva comunitat. Entre els temes que recentment s'ha pronunciat Forcades es troba el del virus del papil·loma humà.

Una teòloga medieval va tenir més èxit editorial que "Tirant lo Blanc"

(CR) El claustre del Monestir de Sant Cugat va ser l’escenari on es va presentar l'obra actualitzada Jesus i les dones d’Isabel de Villena publicada per Barcino en un acte que va comptar amb l'autora de l'actualització, Marta Pessarrodona i la monja i metgessa Teresa Forcades.

Teresa Forcades contra les pors

(Jordi Llisterri – CR) “Jesús és l’interlocutor principal de la meva vida”. És una de les frases de l’extensa explicació que fa Teresa Forcades sobre el seu procés de fe, Jesús, la Bíblia o la teologia sobre Maria en el llibre Converses amb Teresa Forcades. Aquesta setmana s’ha presentat a Barcelona i ella mateixa explicava que d’alguns d’aquests temes “ningú no m’havia preguntat mai fora de l’àmbit religiós”. Una manera d'arribar a un públic que mai comprarà un llibre de teologia.

panoràmica

Veure la fe