Vés al contingut

notícies relacionades

Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

Blanquerna-URL estrena un nou web

(Blanquerna-URL) Canvis importants a nivell d'estructura, de disseny i de navegació. Blanquerna-URL ha estrenat un nou web amb un plantejament més competitiu. Un dels canvis significatius és el canvi de domini (s'ha passat de blanquerna.url.edu a blanquerna.edu) que, juntament amb el canvi de gestor, ajudarà a fer molt més visible al món els continguts del web.

La ceràmica de les benetes ja té botiga virtual

(Benetes) El Monestir de les benedictines de Montserrat té des d’aquest dimarts una nova presència oficial a la xarxa: el web www.monestirsantbenetmontserrat.cat. En aquest espai virtual les germanes volen compartir “el que som, el que fem i com preguem” i, entre d’altres novetats, hi estrenen una botiga virtual del taller de ceràmica on es podran veure i adquirir les seves peces.

Neix 'Castell Interior', un nou blog dedicat a Santa Teresa i el Carmel català

(CR/Carmelites descalços) "L’interès per aquesta dona extraordinària del segle XVI continua creixent, avui més que mai". Agustí Borrell, provincial dels carmelites descalços de Catalunya i Balears subratlla així la difusió dels escrits de Santa Teresa de Jesús i el ressò del seu testimoni.

Veure la fe