Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(SEDMés de 280 joves ja han participat en diferents propostes educatives de SED Catalunya que, gràcies a l’enxarxat de persones i entitats implicades, han contribuït molt positivament en el teixit social que els envolta. L’entitat es consolida com a referent en l’acompanyament de joves a través dels projectes d’aprenentatge servei.

Per tal de visibilitzar aquesta tasca, l’entitat publica una nova pàgina web que recull l’impacte del desenvolupament i implementació dels projectes i també vol reconèixer la col·laboració de les diferents organitzacions, institucions, centres educatius i els seus professionals que ho fan possible.

L’entitat ha desenvolupat més de 35 projectes arreu de Catalunya vinculats a temàtiques com ara el consum responsable, els efectes de la gentrificació, el dret a l’habitatge, els drets de les persones LGTBI, la bretxa digital, o la comunicació no violenta. Aquestes propostes neixen després d’haver identificat una mancança de consciència de l’existència d’aquestes problemàtiques amb l’objectiu que els infants i joves aprenguin a reconèixer els seus drets, i implicar-s’hi.

Aquest 2022, SED Catalunya celebra el seu 30è aniversari i ho fa reconeixent la consolidació d’aquesta tasca d’acompanyament, part de la seva trajectòria per a justícia global centrada en el benestar i els drets dels infants.

 

SED Catalunya

SED sorgeix l’any 1992 del compromís amb els infants vulnerables i d’una visió esperançada del món. L’entitat s’implica en accions transformadores per a la construcció d’un món millor des de l’acció col·lectiva i el canvi individual a partir de tres eixos de treball fonamental: la cooperació per al desenvolupament sostenible, l’educació per a la Justícia Global i la promoció del voluntariat.

SED Catalunya compta amb 350 sòcies de ple dret, més de 2.700 col·laboradores econòmiques i un cos de voluntariat que mou més de 500 persones cada any.