Vés al contingut
Catalunya Religió
sjd-ucraina-00
Fotografia: Sant Joan de Déu.
Galeria d'imatges

Sant Joan de Déu Aquest estiu, un grup de 48 mares, nens i joves han viatjat fins al sud de Polònia amb un campament d'estiu organitzat per Sant Joan de Déu. Durant els deu dies que ha durat la seva estada, han realitzat diferents activitats culturals a diverses ciutats, entre elles Cracòvia. 

Els germans de Sant Joan de Déu de Polònia i Ucraïna han organitzat el campament amb la col·laboració del rector de Drohobich, on l'orde compta amb l'Estació d'Atenció Social per a persones en situació de vulnerabilitat.

El campament s'ha dut a terme gràcies als fons recaptats per Sant Joan de Déu a l'estat espanyol

A més, l'alcalde de la ciutat de Czarny Dunajec, on s'han allotjat les famílies a Polònia, ha destacat la seva il·lusió per col·laborar amb l'orde hospitalària. Especialment, ha subratllat com la col·laboració ha portat "coses bones i alegria" a aquestes famílies que pateixen "moments tan durs". Els nens i joves que han participat en el campament han perdut els seus pares a la guerra d'Ucraïna.

Les famílies també han fet diverses excursions a la zona de Zakopane i els seus voltants. Han visitat unes piscines termals i un parc d'atraccions i han passejat per la zona muntanyosa de Podhale i la regió de Malopolska. I per amenitzar el temps lliure durant tota l'estada, els més petits han comptat amb monitors d'animació infantil a l'allotjament.

Aquest campament ha comptat amb fons recaptats per Sant Joan de Déu amb la campanya 'Emergència a Ucraïna', coordinada a l'estat espanyol.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.