Vés al contingut

notícies relacionades

ucraina-santa-monica-00

“La guerra a Ucraïna va ser una notícia i ara sembla la normalitat”

AINA ARGUETA –CR | La guerra d’Ucraïna continua malgrat que sembli que ja s’ha explicat tot. Es diu que hi ha un cansament mediàtic respecte al conflicte bèl·lic de Rússia i Ucraïna. Tot i això, els corredors humanitaris no han parat de treballar pels refugiats que arribaven i alhora per fer arribar al país productes bàsics que escassegen.
mes-llegits-2022

2022, l'any d'Ucraïna i l'adéu al bisbe Toni Vadell

CR | Sense dubte el 2022, a Europa, ha estat l'any de l'esclat de la guerra a Ucraïna. Una notícia que també hem seguit des de Catalunya Religió i que ha marcat el rànquing de notícies més llegides del portal aquest any.
caram-ucraina-corredor

La fundació de Lucía Caram atén mil ucraïnesos i envia 75 ambulàncies en un any

AINA ARGUETA –CR | “No es tracta de recollir a gent, sinó d’acollir a persones”. És un dels punts que ha remarcat Lucía Caram en la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimarts per explicar la tasca realitzada per la Fundació del Convent de Santa Clara durant aquest 2022. Entre aquestes, Caram ha destacat el corredor humanitari que s’ha posat en marxa amb el suport d’altres entitats i que ha ajudat a més de 1.000 refugiats ucraïnesos a arribar a tot l’Estat espanyol.   
Papa Plora

El papa Francesc es posa a plorar en públic per Ucraïna

JORDI LLISTERRI- CR | “Mare de Déu Immaculada, avui m'hauria agradat portar-te l'acció de gràcies del poble ucraïnès...”. I aquí el papa Francesc ha hagut d’aturar el discurs i s’ha posat plorar. Sol, agafat a la cadira i davant del micròfon mut. Ha estat aquest dilluns a la tarda davant el monument de la Immaculada de Roma.
sagrada-familia-ucraina

La Sagrada Família amplia les visites gratuïtes dirigides a refugiats

SAGRADA FAMÍLIA La visita 'El temple de la llum' és una experiència cuidada i propera on l'enfocament principal és "la llum com a símbol d'esperança", expliquen des de la basílica de la Sagrada Família. Una visita dirigida a ciutadans i ciutadanes refugiats a Barcelona i que, aquesta setmana, el temple ha anunciat que amplia aquest mes d'octubre. 
ucraina-tarragona-centre-00

L'Arquebisbat de Tarragona acull quaranta nous refugiats ucraïnesos

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | Un autobús amb quaranta refugiats ucraïnesos, majoritàriament infants i dones, han arribat aquest divendres a la casa d’exercicis Cardenal Arce de la Selva del Camp. Aquest nou grup se suma a les gairebé quaranta persones que actualment estan acollides en aquest edifici de l’arquebisbat de Tarragona.
sagrada-familia

La Sagrada Família organitza un concert per la pau amb refugiats ucraïnesos

SAGRADA FAMÍLIA | Diverses corals, formades per refugiats ucraïnesos, participaran en el concert per la pau que organitza la Sagrada Família. L'acte, obert a tothom, se celebrarà aquest dimecres, Dia Internacional de la Pau, després de la tradicional celebració litúrgica amb motiu de la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC