Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-ucrania

Càritas mobilitzarà 4 milions d’euros per atendre Ucraïna aquest 2024

CÀRITAS | Al llarg d'aquest 2024, Càritas té previst mobilitzar quatre milions d’euros per respondre a l’emergència humanitària després de dos anys de guerra a Ucraïna. Aquests fons se sumen als 6,4 milions d’euros que ja han estat enviats a les dues Càritas presents a Ucraïna, la catòlica de ritu grec i la catòlica de ritu llatí, i a la xarxa de Càritas als països limítrofs per fer front a les necessitats de la població.

ucraina-mobilitzacio-pau

Sant'Egidio organitza una pregària per la pau pels dos anys de guerra a Ucraïna

SANT'EGIDIO | Coincidint amb els dos anys de l'inici de la guerra a Ucraïna, Sant'Egidio organitza una pregària per la pau aquest 23 de febrer a les 20:00 h a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor de Barcelona. L'entitat qualifica la guerra de "tragèdia" i demana "no resignar-se i exigir la pau incessantment".

papa-dejuni-oracio

El papa Francesc convoca una nova jornada d'oració i dejuni per la pau

VATICAN NEWS | Després de l'audiència general d'aquest dimecres, el papa Francesc ha dedicat unes paraules als conflictes que afecten avui arreu del món i ha convocat una jornada de pregària i dejuni per la pau aquest 27 d'octubre. La iniciativa del Papa arriba després que el Patriarcat llatí de Jerusalem organitzes un dejuni per la pau a Terra Santa aquest dimecres.

sant-joan-deu-ucraina

Sant Joan de Déu ha atès més de 30.000 refugiats des de l'inici de la guerra a Ucraïna

SANT JOAN DE DÉU | El compromís amb Ucraïna continua ferm. Ho asseguren els germans de Sant Joan de Déu que des del seu centre social de Drohobich segueixen treballant incansablement per oferir suport i acompanyament a les persones afectades pel conflicte. Informen que, des de l'inici de la guerra, han atès més de 30.000 persones desplaçades.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC