Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Basílica de la Sagrada Família) La Sagrada Família vol compartir l’esperit de Nadal amb la ciutadania a través de diverses activitats per a tots els públics. Un d'aquestes és el Taller de Nadal, destinat als nens i les nenes de 6 a 12 anys. Amb els seus acompanyants podran gaudir d’una visita a la Basílica que se centrarà, sobretot, en conèixer els detalls de la façana del Naixement, la façana que explica la vinguda al món de Jesús. Posteriorment, els nens i les nenes participaran en un taller de manualitats on elaboraran un pessebre de pelfa. Es tallaer es fa els dissabtes i diumenges al matí del 6 de desembre al 5 de gener i s'ha de reservar prèviament

El temple també acollirà el Concert de Nadal el 15 de desembre la Sagrada Família a càrrec de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i l’Escolania de Blauets de Mallorca del santuari de Lluc. Interpretaran un repertori musical de Xavier Puig, en homenatge al centenari del naixement del compositor, pianista i director d’orquestra nord-americà Leonard Bernstein. La Basílica posa a disposició de la ciutadania 100 entrades dobles que se sortejaran entre tots els participants que s’inscriguin en la promoció del nostre Facebook.

Finalment, tothom podrà gaudir de la il·luminació de la façana del Naixement. Seguint amb la tradició dels darrers anys, s’il·luminarà la façana del Naixement els dies 21, 22 i 23 de desembre amb horaris des de les 19:30h fins a les 21h. A través d’un repàs dels diferents grups escultòrics i d’una locució musicada, s’explicaran les escenes de l’arribada del fill de Déu i la seva simbologia. En acabar la il·luminació hi haurà xocolata calenta.