Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Qui era Isa Solà, la missionera de Jesús-Maria que va ser assassinada a Haití aquest setembre? Va quedar-se a Haití després del terratrèmol del 2010. Abans havia estat catorze anys a Guinea Equatorial. Però darrera d'aquestes dades biogràfiques hi ha un camí personal d'una dona forta i profunda, amb gran vitalitat i sentit de l'humor, i també amb una especial sensibilitat artística.

Qui millor ho coneix és Maite Valls. Eren amigues des de petites, estudiaven juntes i també havien compartit les vacances. I juntes van fer el mateix pas, el pas a la vida religiosa. Tots dues van professar com a religioses de Jesús-Maria.

En la darrera assemblea de la Unió de Religiosos de Catalunya, Maite Valls va oferir a les comunitats religioses un testimoni sobre la trajectòria vital i espiritual d'Isabel Solà. Un testimoni molt personal que podeu veure aquí. Valls també va recollir alguns dels textos d'Isabel Solà i una pregària cantada per ella. Una vocació juvenil truncada de manera abrupta.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.