Vés al contingut

notícies relacionades

Mor la missionera Isabel Correig

(Arquebisbat de Tarragona) La missionera diocesana Maria Isabel Correig ha traspassat aquest dijous dia 17 de setembre, a l’edat de 79 anys, a Reus, després d’un llarg període de malaltia. La missa funeral tindrà lloc divendres 18 de setembre, a les 16.00 h, a l’Església Prioral de Sant Pere Apòstol de Reus.

Qui era Isa Solà?

(CR) Qui era Isa Solà, la missionera de Jesús-Maria que va ser assassinada a Haití aquest setembre? Va quedar-se a Haití després del terratrèmol del 2010. Abans havia estat catorze anys a Guinea Equatorial. Però darrera d'aquestes dades biogràfiques hi ha un camí personal d'una dona forta i profunda, amb gran vitalitat i sentit de l'humor, i també amb una especial sensibilitat artística.

"Malgrat el deteriorament físic, la vida continua tenint molt de sentit"

(Laura Mor –CR/Almacelles) "S'ha de treballar molt la humilitat quan t'has dedicat als altres i de cop i volta t'ho han de fer tot a tu". Aquest és el treball interior que Càrol Garcia ha compartit amb CatalunyaReligió.cat. Tot un procés d'acceptació, assegura, davant d'una malaltia respiratòria que va truncar el seu somni de ser missionera a l'Àfrica.

"Lliura’t a la teva missió amb totes les conseqüències”

(Bisbat de Lleida) Amb aquestes paraules, Juan José Omella, avui arquebisbe de Barcelona, quan era bisbe de Barbastro-Monzón, va dir arreveure a Càrol García quan aquesta fa alguns anys es disposava a marxar a Uganda, com a membre de les Missioneres de Nostra Senyora d’Àfrica.

Zabalza: “L’Església està tornant a Jesús”

(Direcció General d'Afers Religiosos) A pocs dies de l’inici de la quaresma, que engega amb dimecres de cendra com a preparació per a la Setmana Santa, el darrer butlletí de la Direcció General d'Afers Religiosos dedica l'entrevista a María Jesús Zabalza. És religiosa carmelita missionera i, des de Santa Coloma de Gramenet, dedica la seva vida a la gent més necessitada. Què significa la quaresma?

panoràmica

Veure la fe

podcasts