Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(RACC) El RACC i el Servei Català de Trànsit convoquen la 13a edició del concurs educatiu  Joves i Mobilitat amb l’objectiu de promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable entre els adolescents de Catalunya.

"Joves, bicis, patinets... i seguretat viària. Què fem?"  és la temàtica de l’edició d’enguany, a la qual hi poden participar alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, així com nois i noies de 13 a 17 anys membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya.

De forma individual o en grups de fins a 4 components, els participants poden presentar les seves propostes a les categories d’anunci gràfic, vídeo per a Instagram i projecte de millora de la seguretat viària.

Els participants han de presentar els seus treballs a la web www.jovesimobilitat.cat i han d’estar tutoritzats pels seus centres educatius o de lleure. Les seves propostes les hauran de presentar abans del 17 d’abril de 2020.

 

La seguretat viària té premi per a joves, professors  i escoles

A més dels premis per les tres categories esmentades, també es premiarà a la classe que participi amb més treballs i al professor que hagi inscrit el major nombre de participants.

I com a novetat en aquesta edició, s’ha creat una nova categoria: el Premi al Millor Projecte Educatiu en Mobilitat Segura amb l’objectiu de destacar alguna acció, projecte, activitat desenvolupada pels centres escolars o de lleure a l’àmbit de la mobilitat i la seguretat viària.

Per tal de treballar-ho als centres educatius i de lleure, Joves i Mobilitat aporta diferents recursos informatius sobre la temàtica d’enguany i diverses propostes didàctiques sobre mobilitat, seguretat viària i convivència que posa a disposició dels educadors.

El concurs, que compta també amb la col·laboració del Departament d’Educació i diferents patrocinadors, ha registrat en el conjunt de les seves 12 edicions una participació de més de 17.000 joves de tota Catalunya que han donat la seva visió sobre la mobilitat en més de 11.000 treballs.