Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(U. Abat Oliba) La Universitat Abat Oliba CEU i la Universitat Catòlica Santa Teresa de Jesús d’Àvila incorporen un nou grau a la seva proposta formativa. Es tracta del grau en Filosofia, que s’impartirà en modalitat semipresencial. El nou grau ja ha estat verificat per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, i es podrà impartir a partir del curs pròxim (2021-22).

Les classes de les diferents assignatures podran seguir-se presencialment al campus de la UAO CEU o a través d’una plataforma digital des del lloc en què es trobi l’alumne. Aquesta característica fa que el grau sigui compatible amb altres estudis o amb l’activitat laboral. En aquest sentit, és destacable que la UCAV aporta al nou grau la seva dilatada experiència en ensenyament superior a distància. Així mateix, l’adaptació tecnològica i metodològica escomesa pel grup CEU davant les limitacions imposades per la pandèmia posa a la UAO CEU en disposició de garantir la qualitat de la seva docència a distància.

D’altra banda, la unió d’aquestes dues universitats aporta un fet diferencial a aquest grau en Filosofia: un enfocament fonamentat en els principis de la Filosofia cristiana. Aquest propòsit es recolza en un claustre compost per professors de la UCAV, la UAO CEU i l’Institut CEU d’Humanitats Ángel Ayala.

La creació d’un grau en Filosofia confirma el compromís de UAO CEU i UCAV amb les Humanitats, un àmbit de coneixement que promouen amb el convenciment que és imprescindible per a un desenvolupament social concorde a la dignitat de la persona. Els titulats d’aquest grau tindran la possibilitat de trobar una continuïtat en el camp del màster i el postgrau, ja sigui a través del màster universitari en Estudis Humanístics i Socials (UAO CEU) o en el màster universitari en Bioètica i Formació (UCAV). I també podran optar pel camí del doctorat, amb les línies d’Història, Literatura i Filosofia de l’Escola Internacional de Doctorat del CEU (CEINDO).