Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Una estimació de les visites als vuit museus diocesans o catedralicis que hi ha a Catalunya dóna com a nombre de visitants que reben cada any a més de 400.000. Els museus són un lloc de pas, com un santuari. El repte és com explicar als visitants que això té un sentit i que en el fons hi ha una expressió de fe.

El número de setembre de Vida Nueva Catalunya parla del servei dels museus eclesiàstics amb persones preocupades per donar relat a aquest patrimoni. I coincidint amb una exposició amb peces dels vuit museus diocesans a Vic, Facies Fidei, fa un repàs dels centres que hi ha a les seus catalanes. I, sobretot, fa una invitació a visitar-los. Hi ha també una entrevista amb Josep Maria Riba i Marc Sureda, director i conservador, respectivament, del Museu Episcopal de Vic, amb una col·lecció d'art medieval podria competir amb la de qualsevol museu del món.

Aquest número de Vida Nueva Catalunya l'han rebut aquesta setmana els subscriptors de la revista a Catalunya. Tots els subscriptors de Vida Nueva poden, a través de les seves claus personals, descarregar-se en PDF tots els suplements publicats.