Vés al contingut

notícies relacionades

crist-dali-teatre-figueres-00

'El Crist de Portlligat' de Dalí s'exposa a Figueres temporalment

ACN | El Teatre Museu Dalí de Figueres mostra per primera vegada l’obra ‘El Crist’ de Dalí, una de les obres més icòniques del pintor surrealista. L’obra, que Dalí va pintar l’any 1951, es va exposar al Museu de Glasgow i no es podia veure al país des del 1952.

joan-miro-fundacio-caixa

Les fundacions Joan Miró i “la Caixa” presenten un audiovisual sobre els tapissos del pintor

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | La Fundació Joan Miró ha presentat l’audiovisual 'Els tapissos de Joan Miró. Del fil al món'. Elisa Durán, directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”, i Marko Daniel, director de la Fundació Joan Miró, han presentat la nova etapa de col·laboració entre totes dues institucions per difondre la cultura a través de la col·lecció de la Fundació Joan Miró i dels seus projectes expositius i de recerca. 

La ceràmica de les benetes, 50 anys portant Déu a les cases

(Laura Mor CR) “No sabeu el bé que feu a Catalunya. Els nostres sermons no arriben a la gent, però les vostres ceràmiques són a totes les cases”. Molts capellans utilitzen aquest argument per agrair la tasca evangelitzadora de la ceràmica de les benetes. Ho explica la germana Maria Regina Goberna, una de les fundadores del taller on es fabriquen icones emblemàtiques al nostre país i que enguany celebren 50 anys.

panoràmica

Veure la fe