Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Creat cardenal pel mateix Benet XVI el novembre de 2007, l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, participa en el seu primer conclave per a l'elecció d'un nou papa. Dies abans de tancar-se en la Capella Sixtina amb la resta de cardenals, ha compartit amb Vida Nueva els seus sentiments i pronòstics davant aquesta històrica cita. Explica que pensa en un futur papa que sigui “un home de Déu, que tingui molt formació, que conegui bé els grans reptes de l’Església i del món” i que tingui “com a opció fonamental l’evangelització”.

Aquest és un dels continguts del web especial de seguiment del Conclave de la revista Vida Nueva, on el cardenal Sistach también afirma que "El Papa no vol incidir en l'elecció del nou Bisbe de Roma i successor de Sant Pere. Si volgués fer-ho, ja no hagués renunciat".

També des de la web és pot accedir al número especial de la figura de Benet XVI en el qual, entre altres, valoren el seu pontificat el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, i els teòlegs catalans Josep Maria Rovira Belloso i Salvador Pié