Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(MCJ-MUEC) El cap de setmana passat un grup de 38 joves vam tenir l’oportunitat de participar al recés organitzat per la Delegació de Joventut i el nostre moviment (MCJ-MUEC). Una vegada més, hem pogut fer una experiència enriquidora i marcar un pas més dintre el nostre camí personal de Fe. Ens ha acompanyat el Bisbe S. Taltavull, ajudant-nos a redescobrir aquella trobada de Jesús amb la samaritana.

Jesús supera totes els prejudicis i les barreres del món d’avui, i s’apropa per oferir-nos una cosa que no és al mercat: ens dona “aigua viva”. Però estem disposats a rebre aquesta aigua?

Contínuament estem convidats a animar, a fer el bé, a ser missatgers de Déu amb la nostra vida de cada dia, encara que avui sigui molt difícil parlar de “confiança”, de “deixar entrar” (l’aigua viva, l’amor, Déu), de baixar les nostres barreres…difícil potser, però no impossible!

Ens quedem amb aquesta proposta que ens fa la samaritana desprès de la seva trobada amb Jesús: cridats a donar testimoni, a fer un pas endavant vers l’altre.

Jo crec! Tu creus?

Checco