Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Fa uns dies que la Montse Sala, de l'agrupació sardanista Dintre el Bosc , es va posar en contacte amb l'escola (FEDAC Manresa, "Dominiques") per a proposar-nos el col·laborar a la campanya de recollida de taps. L'entrevista que va sortir publicada al diari Regió 7 ens va commoure a tots ( petits i grans). Hi participa tota l'escola. A nivell de tota la ESO i Batxillerat hem comentat sobre com és d'important el viure plenament , ser agraïts per tot i col·laborar en aquelles petites coses que estan al nostre abast... és amb les petites coses que s'aconsegueixen grans gestes.
Abocats tots a la campanya de recollida de taps, dimarts 30d’octubre, vam anar a fer la primera entrega dels taps recollits ( més de 30 garrafes plenes de taps i tota una colla de bosses plenes). Vam sortir de l'escola amb dos alumnes de cada classe, des de primer d'ESO fins a primer de Batxillerat, un total de divuit alumnes.
Un cop als locals la Montse Sala i un altre membre de l'agrupació ens van rebre i ens van explicar el perquè de la campanya, el sentit de tot plegat.
Els alumnes, especialment els grans, van sortir fent-se moltes preguntes i qüestionant-se què farien ells si es trobessin en alguna situació semblant.
El camí de tornada va ser tota una reflexió sobre les actituds davant la vida, sobre les pors i el coratge. Val a dir que estan més motivats que mai en intentar recollir taps i més taps i anar fent xarxes de recollida entre familiars, veïns...establint unes veritables "xarxes de complicitats"

Imma Perlacia Barniol