Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CR) Aquest diumenge el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, ha ordenat de sacerdot al frare franciscà Carlos Fuentes Gómez, conegut com “el franciscà televisiu”, que actualment presenta un espai de tertúlia a Televisió de Badalona.

Més de cinc-centes persones han participat de la celebració, que ha tingut lloc a l’església del Convent Parròquia-Col·legi de Sant Francesc d’Assís de Sabadell. Entre el públic, a més de la família, hi havia membres de l’orde franciscà Seglar, professors de claustre del col·legi Sant Francesc d’Assís, on Fuentes imparteix classe, i persones del món de la política, alguns artistes i dels mitjans de comunicació, que participen en les tertúlies televisives que el nou sacerdot franciscà presenta i coordina en el programa de televisió 'Catalunya opina'.

Com a concelebrants hi havia el provincial dels franciscans a Catalunya, Josep Gendrau i Valls, el germà Josep Ribalta i Jovell, rector de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís; el vicari episcopal del Vallès Occidental, Víctor Manuel Fuentemilla; i uns vint sacerdots i diaques del presbiteri secular i regular.

El bisbe Meneses, en l’homilia, va animar al nou sacerdot a anunciar l’evangeli, a fer conèixer i a manifestar Jesús a la nostra societat actual, després de comentar l’evangeli del tercer diumenge de Pasqua, en què Jesús es manifesta als deixebles d’Emaús.

[Fotografies: Àngel Pascual Sauch]