Vés al contingut

notícies relacionades

Urgell inicia la celebració dels 50 anys de l’ordenació episcopal de Martí i Alanis

(Bisbat d'Urgell) El diumenge 31 de gener de 1971 a la Catedral Basílica de Sant Maria de La Seu d’Urgell acollia l’ordenació episcopal de Joan Martí i Alanis (El Milà 1928- Barcelona 2009) de mans del llavors nunci del Papa Luigi Dadaglio. Martí Alanis tenia llavors 42 anys d’edat i ocupava la vacant que havia deixat el bisbe Ramon Iglesias Navarri que havia estat coberta interinament per l’Administrador apostòlic Ramon Malla, Bisbe de Lleida.

Ordenació sacerdotal d'un carmelita a Terrassa

(Bisbat de Terrassa) El diumenge 19 de juliol Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, conferí el sagrat orde del presbiterat a fra Bladimir Ramos Ramos O. Carm. La cerimònia va tenir lloc a la parròquia de la Mare de Déu del Carme de Terrassa a la tarda.

Robert Otaba Mumbal és ordenat prevere a Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) L’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas i Barnosell, ha presidit, aquest diumenge 12 de juliol, a la Catedral, la seva primera ordenació presbiteral a l’arxidiòcesi, la de Robert Otaba. Nombrosos preveres, companys seminaristes i fidels de les parròquies de l’arxidiòcesi van voler acompanyar-lo en aquest dia tan significatiu.

Ordenació de quatre diaques a Terrassa

(Bisbat de Terrassa) El diumenge 12 de juliol Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, va ordenà quatre nous diaques al servei de la diòcesi a les 18h a la Catedral de Terrassa. Es tracta dels seminaristes Enric Catalán, Gustavo Lezama, Jean Damascène Rutaysire i Àlex Serra.

Els monjos Xavier Poch i Josep M. Henríquez celebren 25 anys de sacerdots

(Abadia de Montserrat) Els monjos Josep M. Henríquez i Xavier Poch van celebrar 25 anys de la seva ordenació sacerdotal el proppassat 15 de setembre durant la missa conventual del Monestir. Ambdós, el 17 de setembre de 1994, a la Basílica de Santa Maria de Montserrat, van ser ordenats preveres per l’aleshores bisbe auxiliar de Barcelona Joan-Enric Vives i Sicília -actualment arquebisbe d’Urgell-.

Un nou capellà a l'arquebisbat de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha ordenat prevere Antonio Rodríguez Moreno aquest diumenge, dia 9 de setembre, a la tarda, a la Catedral de Tarragona. Nombrosos familiars, amics, companys seminaristes, preveres i fidels van voler acompanyar-lo en aquest dia tan significatiu.

Jaume Camprodon, una picada d'ullet de Pau VI

(Jaume Angelats i Morató -Capellà de Girona i rector de Cadaqués) Amb plena sintonia amb el que ja ha consignat mossèn Miquel-Àngel Ferrés, què més puc afegir en evocar la figura per nosaltres tan entranyable del bisbe Jaume Camprodon, de qui vam rebre l’ordenació presbiteral i que, amb el seu carisma i tarannà i

panoràmica

Veure la fe