Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Mans Unides ha premiat aquesta setmana un grup d'alumnes de Batxillerat del Col·legi Salesians Horta en l’acte final del Festival de clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món”. El festival, que enguany arriba a la cinquena edició, convidava a abordar el tema del desafiament de la fam al món. L'acte de lliuramentde premis ha tingut lloc dimarts a l’auditori del CaixaForum Barcelona.

El clipmetratge guardonat a la categoria escoles porta per títol "El món a les teves mans" i és obra d'un grup d’alumnes de la matèria de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat del Col·legi Salesians Horta, conduït, guiat i encoratjat per la professora Natàlia Quintana.

En aquesta cinquena edició del Festival de clipmetratges i en la categoria escoles han participat 243 vídeos de col·legis i instituts de Catalunya.

Podeu veure'l a continuació: 

 

L’acte es va iniciar amb un parell de cançons de crítica social, divertida i irànica, del cantautor aragonès Kike Ubieto i els premis i reconeixements els va lliurar l’actor Szpakowski que interpreta a en Jordi a la sèrie “Polseres vermelles”; Igor també és el protagonista de “La por”, l’última pel·lícula del president del jurat català d’aquest festival, el director de cinema, Jordi Cadena, el qual també va lliurar alguns dels premis.

En les anteriors edicions, les temàtiques del festival van ser "Dient no a la pobresa", "Àfrica", "Mediambient" i "Globalització".