Vés al contingut

notícies relacionades

mans unides girona

Maria Àngela Puigdemont, nova delegada de Mans Unides a Girona

CR | Relleu a Mans Unides Girona. Maria Àngela Puigdemont és la nova delegada de l’organització de cooperació internacional en substitució de Joan M. Palahí, que ostentava el càrrec des de fa força anys. El relleu l’ha fet públic el bisbe de Girona, fra Octavi Vilà, a les seves xarxes.

22.Senegal_JuanCabrera

Mans Unides manifesta que el 26% de la població mundial no té accés a aigua potable

MANS UNIDES | En el nostre planeta, 2.000 milions de persones  no disposen d'aigua potable. Això és un 26% de la població mundial o, el que és el mateix, 3 de cada 10 persones. A més, 3.600 milions de persones, un 46% de la població, manquen d'accés a un sanejament gestionat de manera segura, segons informes de la UNESCO de 2023.

mans-unides-zarel

“Avui ens cal un ecumenisme que ens faci treballar plegats per cuidar la casa comuna”

ROGER VILACLARA –CR | La població indígena a Mèxic és al punt de mira dels grans projectes que volen destruir territoris per establir empreses i fer diners. La situació de vulnerabilitat s'agreuja amb la història d'estats com el de Guerrero que s'ha vist immers en els conflictes de guerrilles, el cultiu de drogues i la repressió. “Avui ens cal un ecumenisme que ens faci treballar plegats per cuidar la casa comuna”, assegura la Zarel León, membre del Centre d'Estudis Ecumènics, finançat per Mans Unides, que treballa al territori per millorar la situació d'aquests pobles.

bisbes-palen-jornada-malalt

Els bisbes parlen de la XXXII Jornada Mundial del Malalt

GIEC | Aquest cap de setmana, les parròquies de les diòcesis amb seu a Catalunya celebraran la Jornada Nacional de Mans Unides amb una col·lecta anual especial, convidant els feligresos a aportar la seva col·laboració per donar suport al treball de l’ONG de l’Església catòlica.

trata-2

Mans Unides: “El tràfic d'éssers humans desfigura la dignitat”

MANS UNIDES | Coincidint amb el Dia Mundial contra el Tràfic de Persones, que se celebra el 30 de juliol, Mans Unides ha informat que, en els darrers tres anys, ha destinat gairebé dos milions d'euros a 32 projectes per combatre el tràfic de persones i el treball infantil.

Veure la fe

podcasts