notícies relacionades

400 alumnes de Batxillerat i ESO participen en...

(Escola Pia) Aquest dilluns, dimecres i dijous alumnes de batxillerat i secundària de l'Escola Pia participen d'...

Alumnes dels Salesians d'Horta guanyen un...

(Salesians) Mans Unides ha premiat aquesta setmana un grup d'alumnes de Batxillerat del Col·legi Salesians Horta...

Tarragona estrena la Passió de Sant Fructuós en...

(Associació Cultural Sant Fructuós) En el marc de les activitats programades per a la festivitat de Sant...

"Els Cadells i el Codi de Marco Polo",...

(Salesians) Edebé fa més de 100 anys que explica històries, educa i dóna coneixements...

recull de notícies

panoràmica

veure la fe

L'amor infiltrat en 7 pel·lícules

Enguany la XIª Setmana del Cinema Espiritual, que ens presenta l'Església de Barcelona, recull diferents argments que tractaran “El misteri de l’amor”, el lema d’aquesta nova edició.

Un any més torna la Setmana del Cinema Espiritual  que ofereix un ventall de pel·lícules com a material didàctic perquè els professors i catequistes puguin ensenyar als joves a trobar el significat espiritual en l’argument d’una pel·lícula.  Aquesta suposa la XIª edició de la Setmana del Cinema Espiritual i el lema que l’encapçala és el “Misteri de l’amor. En aquesta línia, els arguments triats giren entorn d’històries on l’amor juga un paper central.

“El misteri de l’amor”

La XIª Setmana del Cinema Espiritual ofereix en total set pel·lícules amb set arguments diferents on s’hi plasma l’amor en diversos sentits com l’amor de joventut,  la disposició a donar la vida per l’altre, la resistència d’estimar l’altre, i l’amor com agraïment o camí cap a la rendició. Aquestes pel·lícules, la majoria del darrer any o pendents d’estrena, són: Gravity (Alfonso Cuarón) , 12 Anys d’Esclavitud (Steve McQueen), Incondicional (Brent McCorkle), Un Dios Prohibido (Pablo Moreno), Blanca com la neu, vermella com la sang (Giacomo Campiotti), Malèfica (Robert Stromberg) i El petit Àngel (Dave Kim).

propostes

monogràfics