Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escolapis) Aquest any s'ha celebrat la primera edició del concurs Start-up School de la Fundació Escola Emprenedors per a promoure l'esperit emprenedor entre els alumnes d'ESO i Batxillerat.

Dos grups d'alumnes de l'Escola Pia de Sarrià van participar en aquest programa de mentoria i concurs de plans d'empresa amb dos projectes. L'equip format pels alumnes de 4t d'ESO Sandra Wells, Judit Agraz, Toni Soler, Òscar del Amo i Carla Rodríguez van presentar un innovador sistema de reciclatge intel·ligent. L'objectiu és integrar el reciclatge amb un benefici directe per a les persones. És un projecte que combina tecnologies innovadores i que està llest per a començar d'immediat.

L'equip format pel Pol Baladas de 2n d'ESO i l'Alex Sicart de 1r d'ESO van presentar una aplicació per a telèfons mòbils dissenyada per ajudar els estudiants a l'hora de fer els deures i optimitzar al màxim el seu temps d'estudi. Aquest projecte també presenta un intel·ligent model de negoci al darrere.

Els nois i noies dels dos grups guanyadors rebran com a premi un viatge i una estada de tres dies a Londres que inclourà visites per conèixer “Start-ups” i personalitats del món emprenedor de la ciutat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.