Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació "la Caixa" obre la convocatòria del programa 'Art for Change 2022'

(Fundació "la Caixa") Posar l'art al servei de la societat és l'objectiu del programa 'Art for Change 2022' de la Fundació "la Caixa" que ha obert la convocatòria per contribuir a la transformació social. El termini de presentació de projectes que promouen l’accés actiu a la cultura romandrà obert fins al 31 de maig, i les propostes es donaran a conèixer al novembre.  

L'apoderament de les dones d'Etiòpia, al nou projecte de Salesians Sabadell

(Salesians Sabadell) 'Dones emprenedores a Zway, Etiòpia' és el nou projecte de Salesians Sabadell que ha engegat amb alumnes de 3r de l'ESO aquest curs. L'ONG dels Salesians Bosco Global ha acompanyat a l'escola en aquesta iniciativa que s'emmarca en la nova optativa d'Aprenentatge i Servei, l'APS.

La Fundació "la Caixa" destina més de 750.000 euros a projectes d'ONG

(Fundació "la Caixa") La Convocatòria de Cooperació Internacional és la nova campanya que ha impulsat la Fundació "la Caixa". L'objectiu és col·laborar amb organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD) espanyoles en projectes desenvolupats en països amb bosses importants de pobresa de l’Àfrica, l’Àsia i l’Amèrica Llatina.

El 2022 arrencaran 5 projectes per a la transformació social de col·lectius vulnerables

(Fundació "la Caixa") 108.680 euros aniran destinats a cinc projectes de la província de Barcelona seleccionats en la convocatòria que el programa Art for Change de Fundació "la Caixa" obre cada any. Aquesta convocatòria ofereix ajuts a projectes artístics de disciplines com les arts plàstiques, la fotografia, el vídeo, la música, la literatura i les arts que fomenten el paper actiu de col·lectius en situació de vulnerabilitat. A Espanya són un total de 19 els projectes seleccionats que comptaran amb 399.320 euros. 

El Banc Sabadell obre una convocatòria d'ajudes per a entitats i projectes socials

(CR) El Banc Sabadell inicia una nova edició del Projecte Ètic i Solidari que es proposa oferir ajut econòmic a aquells projectes i entitats que presentin la seva candidatura a la convocatòria. Com a novetat d'aquest any, se simplifica la presentació de projectes a través d'un únic port d'entrada a través d'un correu electrònic. La data límit per presentar projectes és el 31 de maig.

Càritas: "A la teva Declaració de la Renda, millor2"

(Càritas) Una vegada obert el termini oficial per a la presentació de la declaració de la renda, Càritas llança la seva campanya informativa anual per convidar els contribuents que marquin de manera conjunta les dues caselles solidàries de l'assignació tributària: la destinada a l'Església catòlica i la d'Altres Finalitats Socials d'interès general. 

2.000 milions d’euros a Obra Social "la Caixa" en els pròxims quatre anys

(Obra Social "la Caixa”) El Pla Estratègic de la Fundació Bancària ”la Caixa”, 2016-2019 preveu un augment gradual del pressupost de l’Obra Social, a raó de deu milions d’euros anuals, fins a arribar als 530 milions d’euros el 2019. El 2016, l’Obra Social ”la Caixa” té un pressupost de 500 milions d’euros, la mateixa quantitat que en els vuit exercicis precedents.

Veure la fe