Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) La religiosa Teresa Losada considera que deixar el pontificat al cap de prop de vuit anys al capdavant de l’Església catòlica “és una decisió és correcta i alhora positiva perquè considera que ja no té forces per continuar amb aquest ministeri a causa de la seva edat”.

Com a fundadora de Bayt Al-Thaqafa i també consultora durant uns anys del Pontifici Consell per al Diàleg Interreligiós destaca que Benet XVI “ha estat un Papa que, al llarg del seu pontificat i en els seus viatges arreu del món, ha estat sempre en contacte i en diàleg amb el món musulmà”.

Teresa Losada, Franciscana Missionera de Maria, ara veu que el pas que acaba el papa “obre el camí al seu successor per poder afrontar els reptes actuals del món” i que seria “desitjable una persona en diàleg constant amb les diferents maneres de viure la mateixa fe, oberta a les pluralitats i identitats de la nostra societat contemporània”. “Oberta a l’Esperit” resumeix, “tot col·laborant en la reconstrucció d’una Església reconciliada amb la recerca del bé comú per a tota la humanitat”. 

Tots els comentaris a la renúncia de Benet XVI, aquí.