Vés al contingut

notícies relacionades

Jordi Roglá deixa la direcció de Càritas Barcelona

(Arquebisbat de Barcelona) A finals de curs Jordi Roglá de Leuw deixarà la direcció de Càritas Diocesana de Barcelona. Després de deu anys de dedicació, així com de guiatge i traspàs d’activitats de les diòcesis germanes de Sant Feliu de Llobregat i de Terrassa, l'arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha acceptat la petició de Roglá.

El general dels jesuïtes presenta la renúncia pel 2016

(Jesuïtes) El pare general de la Companyia de Jesús, l’espanyol Adolfo Nicolás Pachón, ha anunciat aquest matí que desitja presentar la renúncia al seu càrrec. Per això, a finals d’aquest any, convocarà una nova Congregació General de la Companyia de Jesús que es celebrarà l’any 2016, durant la qual presentarà la seva renúncia i, si la Congregació ho accepta, s’elegirà al seu successor.

Catalans a Roma en Sede Vacante

(J. Llisterri/E.Muntané – Roma) Com es viu des de Roma un canvi de papat. Això és el que CatalunyaReligió.cat ha anat a preguntar a diversos catalans que viuen a Roma. Durant aquest període de Sede Vacante, i a l'espera del nou papa, publicarem diverses entrevistes a catalans que des de primera fila segueixen el relleu del bisbe de Roma. I. Marta Nin: “Es continuen venent més imatges de Joan Pau II que de Benet XVI”

panoràmica

Veure la fe