Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Jordi Llisterri – CR) Cal un treball més conjunt i tenir una veu d’Església més clara en l'àmbit social. Aquest és el parer majoritari recollit en la primera trobada d’entitats socials d’Església de Catalunya i el diagnòstic compartit pels participants.

En la trobada, que es va fer la setmana passada al Col·legi dels Salesians d’Horta de Barcelona, tres dels participants van explicar a CatalunyaReligió.cat com s’afronten aquests reptes. Dos membres de les entitats convocants: Juana Martín de Càritas, i Manuel Lecha de l’àrea social de Sant Joan de Déu. També vam parlar amb Ramon Prat, teòleg i vicari general de Lleida, que obrir la jornada amb la ponència “Sentit i eficàcia de l’acció social de l’Església”.

Càritas, Fundació Pere Tarrés, Jesuïtes, Maristes, Salesians, Oblates, Filles de la Caritat, Sant Joan de Déu, Centros Socio-sanitarios Católicos de Catalunya, Unió de Religiosos de Catalunya, i el Secretariat de Marginació de Barcelona, són les entitats que van convocar la “Jornada Entitats Socials d’Església al servei dels desafavorits”.