Vés al contingut
Catalunya Religió
(La Salle) Per celebrar els cent anys de la seva fundació, La Salle Horta ha organitzat diversos actes que durant aquest 2012 faran còmplices de la celebració a tota la comunitat educativa, als exalumnes i també al barri barceloní d’Horta. El proper dissabte 25 de febrer al matí, se celebrarà una Eucaristia oficiada pel Cardenal Lluís Martínez Sistach, i a continuació, tindrà lloc l’acte acadèmic d’inauguració del centenari, que comptarà amb la presència d'Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament; Jesús Miguel Zamora, Visitador Titular de La Salle Espanya i Portugal; el Gmà. Josep Guiteras, Provincial de La Salle Catalunya, i Juan Carlos Martínez de Diago, Director del centre.
“100 anys amb vosaltres, cent anys creixent junts”. Aquest serà el lema del Centenari de La Salle Horta (La Salle Chapí Hedilla, 1912 – 2012), que donarà el tret de sortida als actes de celebració el proper dissabte 25 de febrer. Ho farà a partir de les 11:00 en companyia de tota la comunitat educativa amb una Eucaristia a la Parròquia de Sant Joan d’Horta. A les 12:30 es realitzarà un acte acadèmic que tindrà lloc al gimnàs del centre i que comptarà amb diversos parlaments, amb l’actuació de la coral del col·legi i la projecció d’un audiovisual creat per a l’ocasió. Finalment, s’oferirà un piscolabis a tots els assistents.

Aquest serà el primer de tots els actes que des de l’escola s’han programat per aquest 2012. Entre d’altres, s’ha previst la realització d’una exposició fotogràfica, un “macromural” i una trobada d’exalumnes que es realitzarà a principis del curs vinent. Els propers actes seran la Trobada Família-Escola, el proper 10 de març, la presentació del lip-dub, la caminada popular i la trobada de l’escola de bàsquet, el cap de setmana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.