Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El dilluns 14 de maig es presenta a Barcelona el nou suplement mensual “Vida Nueva Catalunya”. Es tracta d'un complement del setmanari d'informació religiosa Vida Nueva que, mensualment, presentarà l'anàlisi de la realitat eclesial i religiosa de Catalunya.

En el primer número, “Vida Nueva Catalunya” parteix de la celebració del Atri dels Gentils a Barcelona per valorar la tradició de diàleg entre creients i agnòstics en la societat catalana. Recull les iniciatives de diverses institucions que, des de fa anys, treballen per teixir complicitats més enllà de les fronteres eclesials. Aquesta primera edició, que també inclou una entrevista amb Josep Maria Rovira Belloso i articles de Ferran Mascarell, Armand Puig i Màxim Muñoz, està disponible a internet.

L'acte de presentació es farà el proper dilluns 14 de maig a a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona. El periodista Enric Juliana i el teòleg Armand Puig protagonitzaran un debat sobre el relleu que té avui la informació religiosa.

Vida Nueva es presenta com "Una veu dins de l'Església. No som la veu de l'Església. Volem ser una veu compromesa en l'Església, una veu significativa en la societat i una veu lliure, clara, respectuosa i prepositiva". Amb més de 50 anys de trajectòria marcada pel Concili Vaticà II, ofereix cada setmana informació i anàlisi de l'actualitat.