Vés al contingut

notícies relacionades

L'acció social de l'Església en xarxa

(Vida Nueva) Un recent informe xifra en més de mil el nombre d'entitats socials vinculades a l'Església a Catalunya . Són dades de l'estudi que va encarregar a un equip acadèmic la Xarxa d'Entitats Socials d'Església -una plataforma que des del 2011 agrupa 27 associacions catalanes- titulat L'acció social des de l'Església.

La pastoral juvenil, un bon producte

(Vida Nueva) El proper 7 de juny, per Pentecosta, se celebrarà l'Aplec de l'Esperit. Aquesta trobada juvenil és una mostra puntual del treball que dia rere dia fan les diferents iniciatives de pastoral juvenil presents a les diòcesis catalanes.

Enric Juliana: “La religió és important per configurar un model català propi”

(CR) En un món cada vegada més complex cal tenir el propi model. Així ho va defensar Enric Juliana en una taula rodona en l’acte de presentació del suplement "Vida Nueva Catalunya". Per Juliana, director adjunt de La Vanguardia, en la construcció d’aquest “node català” la religió hi té un paper destacat. En la mateixa línia, Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, defensa que l’Església també vol ser present en la construcció del món “perquè l’Evangeli és transformació de món”.

panoràmica

Veure la fe