Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

"La nova web marista Enxarxa't és un punt de trobada que aglutina forces de tota la pastoral juvenil marista", explica el germà Ramon Rubies, de l'Equip de Pastoral marista. Aquesta nova web, que sorgeix com a evolució al butlletí Enxarxa't, està pensada perquè els joves d'església trobin de manera fàcil i còmode propostes de pastoral. "Amb aquesta nova web i la presència a Twitter i Facebook la xarxa va creixent", explica Rubies. A més diu que "pretenem ser un nexe d'unió dels joves maristes amb entitats com Kairoi, els escoltes, FAJMACOR o la ONG SED”.

La web fa una sèrie de propostes pastorals entre les quals hi ha missa jove, voluntariat o gospel. Els recursos pastorals que proposa, com ara textos, vídeos o pregàries, estan oberts a tothom que hi estigui interessat. A més a més hi ha un apartat de notícies, un calendari d'activitats, i finalment un enllaç amb totes les entitats maristes. 
 
Els maristes de Catalunya formen part de la província de l'Hermitage, composada per entitats i obres maristes de Grècia, Hongria, França, Suïssa, Algèria i Catalunya.