Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claret) La Fundació Claret amb la col·laboració de la URC, Unió de Religiosos de Catalunya, us conviden a la conferència que pronunciarà el pare Josep M. Abella, superior general dels Missioners Claretians i vicepresident de la Unió de Superiors Majors (USG); «La «nova evangelització», temps de conversió per a l’Església, temps d’esperança per al món».

El Pare Josep M. Abella, pare sinodal del Sínode sobre la Nova Evangelització, que va tenir lloc a Roma del 7 al 28 d’octubre passat, ens proposa en la seva conferència un breu itinerari a través del Sínode. Abella hi participà com a representant de la organització mundial de Congregacions religioses, la Unió de Superiors Generals. En la mateixa qualitat, Abella ja va ser pare sinodal en el Sínode dedicat a l’Eucaristia (2005) i en el de la Paraula de Déu (2008). Podeu llegir la seva intervenció en aquest document.

 

L’aportació que ens farà serà a partir de la seva experiència directa del sínode, de les propostes elaborades per aquest i de la reflexió realitzada en el si de la Unió de Superiors Generals poc temps després. El Sínode suscita preguntes pel que ha dit i pel que hi podem trobar a faltar: quines veus i quines experiències hi han trobat ressò? què ens ha dit?, quins horitzons assenyala per a la nova evangelització?

 

L’acte serà presentat per Màxim Muñoz, provincial del Missioners Claretians de Catalunya i president de la URC i tindrà lloc el dijous 13 de desembre de 2012, a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona. L'entrada és lliure.