Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Aquesta setmana la revista Estris dóna un pas endavant en el seu creixement amb el naixement oficial del portal Estris.cat , un web que fusiona les dues capçaleres de referència de l’educació en el lleure a Catalunya, i ambdues impulsades des de la Fundació Pere Tarrés: la comunitat virtual enGrup.cat, creada a l’any 2005, i la revista Estris, que ofereix en format paper informació, anàlisi, actualitat, formació, recursos i reflexions per al tercer sector en general i per a l’educació en el lleure en particular des de l’any 1971 amb carácter bimestral. En aquest sentit, Estris.cat hereta el millor d’enGrup.cat -que desapareix- alhora que es converteix en una potent plataforma on-line de la revista Estris, que es continuarà publicant en format paper paral·lelament.
 
Els usuaris registrats d’enGrup.cat mantindran el seu nom d’usuari i contrasenya en la nova plataforma, i podran continuar accedint a les seccions que més els interessen. L’objectiu és continuar donant servei i participació a una comunitat molt activa que ha convertit l’enGrup.cat en una de les seves eines de relació i interacció i de referència en el sector.
 
Estris.cat vol ser el punt trobada per a tots aquells voluntaris i professionals que dediquen el seu esforç a l’educació en el lleure i l’educació social en el territori de parla catalana oferint-los tota l’actualitat del sector, un banc de recursos (amb jocs, dinàmiques, excursions...) de gran valor i utilitat, un espai d’opinió amb articulistes de renom, el canal de televisió on-line Estris.tv, classificats i molt més. 

En definitiva, Estris.cat és fruit de la voluntat de dotar l’educació en el lleure d’una plataforma digital de qualitat que serveixi de suport i acompanyament a totes les persones que fan possible aquest espai educatiu de valor social incalculable.