Vés al contingut

notícies relacionades

La revista Estris celebra 50 anys amb una publicació especial

(Fundació Pere Tarrés) La revista Estris ha publicat un número especial amb motiu del seu 50è aniversari. La nova publicació aborda els inicis de la revista i el valor d'educar en el lleure. També compta amb la participació del vicepresident d'Òmnium Cultural i exredactor de la revista Estris, Marcel Mauri.

La revista 'Estris' explica com ser un bon responsable

(Estris) La revista Estris dedica el seu darrer número a la figura del responsable dels centres d’esplai i agrupaments escolta. Proposa una reflexió i anàlisi sobre com afrontar l’assumpció de responsabilitats i tasques d’un centre de lleure des de la qualitat i la professionalitat que requereix l’acció.

“Don Bosco és un sant molt modern”

(Eva Queralt –Estris) El salesià Emili Marcos, rector de la parròquia Sant Joan Bosco de la Meridiana a Barcelona, reconeix que avui la relació entre fe i educació en el lleure té "dificultats però també brots verds". Ho explica en l'entrevista que li dedica la revista Estris, en el marc de la celebració del bicentenari del naixement d

Pere Tarrés, Sant Joan de Déu i La Salle, premis del Civisme i del Voluntariat 2015

(Estris) Aquesta setmana la revista Estris d'educació en el lleure i el web 365batecs, de l’Obra Social Sant Joan de Déu, han estat premiats amb els Premis del Civisme que atorga cada any la direcció general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya. La Fundació Comtal de La Salle ha estat reconeguda amb el XXII Premi Voluntariat.

Veure la fe