Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Aquest dimarts, dia 1 de gener, la Comunitat de Sant'Egidio, convoca una marxa per la pau que sortirà de Plaça Catalunya a dos quarts de set de la tarda i fins arribar a Plaça Sant Jaume. Com és tradició des de fa deu anys, convida tothom a entrar al nou any amb un pas de pau.
 
L'1 de gener, Dia Mundial de la Pau des de 1968, a Roma i a tot el món, es duen a terme iniciatives de suport al Missatge per la Pau del Sant Pare per a 2013.
 
La iniciativa du per títol "Pau arreu de la terra" i ha aglutinat amb el pas dels anys un nombre cada cop més gran de persones i associacions de molts països del món. A través de marxes, manifestacions públiques, reunions i trobades de pregària molta gent començarà l'any 2013 amb el pas de la pau a més de 650 ciutats de setanta-cinc països.
 
També aquest any a Roma la marxa de la pau sortirà de Castel Sant'Angelo i arribarà a la plaça de Sant Pere el matí de l'1 de gener.
 
D'aquesta manera, en ocasió del 46 Dia Mundial per la Pau, volem manifestar la nostra profunda adhesió al significatiu missatge de pau del papa Benet XVI "Feliços els qui treballen per la pau".

En l'especial ocasió del 50 aniversari del Concili Vaticà II i de l'encíclica del papa Joan XXIII Pacem in Terris, aquest dia serà una ocasió per renovar la responsabilitat de treballar per la pau.