Vés al contingut

notícies relacionades

ucraina-mobilitzacio-pau

Sant'Egidio organitza una pregària per la pau pels dos anys de guerra a Ucraïna

SANT'EGIDIO | Coincidint amb els dos anys de l'inici de la guerra a Ucraïna, Sant'Egidio organitza una pregària per la pau aquest 23 de febrer a les 20:00 h a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor de Barcelona. L'entitat qualifica la guerra de "tragèdia" i demana "no resignar-se i exigir la pau incessantment".

Sant'Egidio

Els dinars de Nadal de Sant'Egidio reuneixen 2500 persones a Catalunya

SANT'EGIDIO | 1537 persones s’han assegut a taula a Barcelona en 9 menjadors en el dinar de Nadal amb els pobres del 25 de desembre, i més de 2.500 persones a Catalunya. "Una gran taula de l’amistat i la solidaritat parada per més de 650 voluntaris perquè ningú es quedi al marge i el dia de Nadal hi hagi un lloc per a tothom", expliquen des de l'organització.

sensellarisme-2023

Entitats d'Església insten al Parlament a aprovar la llei del sensellarisme

CÀRITAS BARCELONA | El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha acollit aquest dilluns al matí l’acte “Una llei pels drets de les persones sense llar. Una llei de dignitat”. L’acte ha comptat amb la participació de set col·legis professionals de diferents disciplines, que han volgut mostrar el seu suport a la llei.

sant-egidio-3

El menjador social de Sant'Egidio de Barcelona celebra 10 anys

SANT'EGIDIO | Ara fa 10 anys de la inauguració del menjador social de la Comunitat de Sant'Egidio que va començar el mes d'octubre del 2013. Amb motiu d'aquesta celebració, aquest cap de setmana la comunitat ha organitzat un dinar especial i una festa amb els voluntaris i les persones que atenen a la Casa de la Solidaritat de Barcelona.

mar-refugiats-grecia

Sant'Egidio després del naufragi de Grècia: “Prou morts a les fronteres”

SANT'EGIDIO | 'Morir d'esperança' és la vetlla que organitza la Comunitat de Sant'Egidio de Barcelona aquest 21 de juny a les 20:00 h a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Una convocatòria que coincideix amb el naufragi d'una embarcació a la costa del Peloponès que ha deixat 78 refugiats morts. "Prou morts a les fronteres", demana Sant'Egidio.

blanquerna-humcore

L'Observatori Blanquerna acull una trobada per abordar el model de corredors humanitaris

BLANQUERNA –URL | Diverses entitats s'han reunit a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna –URL en el marc del projecte europeu HUMcore: Humanitarian Corridors. El projecte té per objectiu promoure la inclusió de persones migrants en el teixit social de països europeus “basant-se en el principi que totes les persones són una oportunitat i no un problema per a la societat”, com ha explicat el coordinador del projecte i membre de la Comunitat de Sant’Egidio Itàlia, Lucio Barbetta.

panoràmica

Veure la fe

podcasts