Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) En el marc dels actes de celebració del mil·lenari de la fundació del Monestir, la comunitat benedictina de Sant Daniel de Girona obrirà les portes del monestir per oferir tres concerts aquest estiu. La proposta artística per als dissabtes 12, 19 i 26 de juliol ofereix artistes catalans reconeguts i en l’entorn de pau i bellesa que ofereix el monestir de Sant Daniel. Dos dels concerts tindran lloc al claustre del monestir i un altre tindrà lloc a l’església, amb l’orgue com a protagonista.

El primer i darrer concert seran interpretats respectivament pel pianista Miquel Villalba i el Cor Jove Nacional de Catalunya i es celebraran al claustre, un espai d’acústica excel·lent. El concert de l’organista tarragoní Jordi Vergés permetrà descobrir tots els colors i possibilitats del petit orgue que Blancafort construí el 1970 per a les pregaries i celebracions litúrgiques de la comunitat benedictina que viu al monestir des de fa pràcticament mil anys. Podeu consultar el programa complert aquí.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.