Vés al contingut

notícies relacionades

jop-monestir-avellanes

El Monestir de les Avellanes programa un concert amb la Jove Orquestra de Ponent

MONESTIR DE LES AVELLANES | 'El so de la nostra terra' arriba a càrrec de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) al Monestir de les Avellanes sota la direcció d'Antonio Lajara. El concert tindrà lloc l'1 de novembre a les 18:00 h i s'hi podran sentir obres d’autors catalans dels segles XIX i XX, com per exemple Toldrà, Morera, Pahissa i Garreta, entre altres.

La música també il·lumina la Torre de Maria

(Víctor Rodríguez –CR) Acaba la missa quan des del presbiteri s’avisa als fidels assistents que a continuació s’estrenarà un Magnificat del compositor i director Marc Timón, un encàrrec del Patronat del temple.

Concert de l'Orfeó Manresà per la campanya 'Restaurem l'orgue del cor de Catalunya'

(La Seu de Manresa) En el marc de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, i de la campanya 'Restaurem l'orgue del cor de Catalunya', l'Orfeó Manresà oferirà el concert 'Pleniluni de novembre. L'Orfeó canta Toldrà'. L'acte serà divendres 26 de novembre a les 20:30 h a la nau central de la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa i té l'objectiu de continuar amb la recaptació de fons per restaurar l'orgue de Manresa, que és al taller Carlos M.

El Bach Collegium Barcelona oferirà el concert de diumenge de Rams a Montserrat

(Abadia de Montserrat) Diumenge de Rams, 28 de març, a les 21h, tindrà lloc el tradicional Concert de Setmana Santa a la Basílica de Santa Maria de Montserrat, que enguany estarà protagonitzat pel Bach Collegium Barcelona, dirigit per Pau Jorquera, que interpretarà les cantates BWV 106 i BWV 182 i l’ària per a soprano “Ich folge dir gleichfalls” de la Passió segons Sant Joan de Johann Sebastian Bach.

Què ha aportat l’Església a la sardana?

(Roger Vilaclara/Sabadell –CR) Més de seixanta religiosos, especialment capellans, han escrit sardanes. Una xifra que ha desencadenat en l’organització del concert ‘Sacerdots Sardanistes’, que oferirà una tria d’aquestes obres. El concert tindrà lloc aquest diumenge a la tarda al Santuari de la Mare de Déu del Carme de Barcelona, regit pels Carmelites Descalços al bell mig de la Diagonal.

panoràmica

Veure la fe