Vés al contingut

notícies relacionades

jop-monestir-avellanes

El Monestir de les Avellanes programa un concert amb la Jove Orquestra de Ponent

MONESTIR DE LES AVELLANES | 'El so de la nostra terra' arriba a càrrec de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) al Monestir de les Avellanes sota la direcció d'Antonio Lajara. El concert tindrà lloc l'1 de novembre a les 18:00 h i s'hi podran sentir obres d’autors catalans dels segles XIX i XX, com per exemple Toldrà, Morera, Pahissa i Garreta, entre altres.

La música també il·lumina la Torre de Maria

(Víctor Rodríguez –CR) Acaba la missa quan des del presbiteri s’avisa als fidels assistents que a continuació s’estrenarà un Magnificat del compositor i director Marc Timón, un encàrrec del Patronat del temple.

Concert de l'Orfeó Manresà per la campanya 'Restaurem l'orgue del cor de Catalunya'

(La Seu de Manresa) En el marc de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, i de la campanya 'Restaurem l'orgue del cor de Catalunya', l'Orfeó Manresà oferirà el concert 'Pleniluni de novembre. L'Orfeó canta Toldrà'. L'acte serà divendres 26 de novembre a les 20:30 h a la nau central de la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa i té l'objectiu de continuar amb la recaptació de fons per restaurar l'orgue de Manresa, que és al taller Carlos M.

panoràmica

Veure la fe