Vés al contingut

notícies relacionades

Síria i l'Iraq, rere el Festival de Música Antiga de Poblet

(Laura Mor –CR) Tres concerts de música antiga en clau mediterrània i amb un fons transcendent incontestable. Aquest dijous, divendres i dissabte Jordi Savall dirigirà la segona edició del Festival de Música Antiga de Poblet, una iniciativa que vol fomentar el diàleg entre cultures, religions i creences de les ribes de la Mediterrània.

El Monestir de Sant Daniel obre les portes amb tres concerts d’estiu

(CR) En el marc dels actes de celebració del mil·lenari de la fundació del Monestir, la comunitat benedictina de Sant Daniel de Girona obrirà les portes del monestir per oferir tres concerts aquest estiu. La proposta artística per als dissabtes 12, 19 i 26 de juliol ofereix artistes catalans reconeguts i en l’entorn de pau i bellesa que ofereix el monestir de Sant Daniel.

Els Masos, el poble desaparegut del Monestir de les Avellanes

(Monestir de les Avellanes). En les IV Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes (4 i 5 de juliol) entre altres novetats es donarà a conèixer l’intent de poblament de l’entorn del monestir amb la creació d’un poble anomenat Els Masos.

Inauguració de les obres de restauració de les torres medievals del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

(Bisbat de Girona) El capvespre del divendres 24 de febrer va tenir lloc l'acte oficial de la inauguració de la restauració i accessibilitat de les torres romàniques de l'antic monestir de Sant Feliu de Guíxols, la del Fum (S .X) i la del Corn (S. XI), situades a banda i banda de la façana de l'església del Monestir, i que emmarquen la Porta Ferrada. Aquestes dues torres eren part del sistema defensiu del Monestir, en tenia 7 de torres.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe